Victoria Skye Concept Breakdown | 天寰3D圖介紹

interior-3d-vs

A Taste of Blue

客廳電視櫃以胡桃木皮為主調,搭配大花白雲石面,帶出簡而不失其華的格調;深藍色牆身則帶出全屋設計概念 - 藍調的味道。

The living room is designed with a dark blue wall isolating the living room from the bedrooms with a concealed door. This partition creates a unique enclosed space featuring cabinets made from high quality walnut wood finishes. The simplicity of the surfaces creates a minimalistic appearance whilst the combination of lighter whites and dark browns bring a subtle layer of complexity back into the room. The artificial flowers and wall paintings breathe life into the living room whilst the balcony lets in plenty of unobstructed sunlight.
Inch Interior Design Victoria Skye Concept Image 001

設計師於配襯餐桌椅方面,建議利用幼紋木皮的餐桌和棕啡色皮革的餐椅作為與open kitchen的呼應。

The matching dining tables and chairs help round out the contrasting brown colour palette, extending the warm hues and theme into the kitchen. Our designers have boldly decided to use colours within in the relatively small space to match the artistic requirements of our client and create something truly minimalistic and unique.
Inch Interior Design Victoria Skye Concept Image 002

主人房

主人房則配襯了大地色系的咕𠱸床頭屏,打造出既柔和又與別不同的韻味。

Master Bedroom

The ’Taste of Blue’theme carries over to the master bedroom complemented by warmer earth tones. The balancing of different shades of beige and browns creates a relaxing atmosphere. The cabinet has been placed on the left side to leave the window unobstructed. This unique combination of colours creates a soft distinctive charm.
Inch Interior Design Victoria Skye Concept Image 003

書房

床架位置使用軌道式趟鋁梯,取代普通沉悶的吊掛式木梯。鋁梯於設計飾面上質感更為豐富及以趟路形式可更靈活地操作,減少操作上的安全問題。

Master Study

The master study is given a more ‘executive’ feel, with a combination of dark woods and a special aluminium ladder. Our designers chose to introduce metals into the work of this room as it creates a more versatile design. There are subtle light strips to create a well-lit work environment with he work desk positioned to overlook the calm sea.
Inch Interior Design Victoria Skye Concept Image 004

平面圖

設計師把主人房與書房之間的牆身進行改動後,於書房位置增設一組可雙面使用的特色間牆櫃,重新分配及規劃使用上的間隔分佈,以針對戶主的儲物空間需求作為設計方針。

Floorplan Redesigned

Inch Interior Design’s team decided to completely remove the wall separating the master bedoom and the guest room to make space for a set of double-use feature wall cabinets. This creates extra space to  meet the storage requirements of the household.
Inch Interior Design Victoria Skye Concept Floorplan

Designing the interior of this Victoria Skye presented us with the opportunity to experiement with a less conservative/ traditional Chinese colour scheme. We look forward to challenging small spaces with our functional solutions. To discover more of our concept designs, please head on over to our portfolio page.

latest POSTS